Klanten zeggen

Lees hier de aanbevelingen van klanten en collega’s die met mij samengewerkt hebben.

 • Linda heeft gedurende bijna een jaar in de functie van HR adviseur de HR afdeling van Bruna ondersteunt in een zeer roerige periode. Ik heb Linda in deze periode leren kennen als een zeer enthousiast en integere persoonlijkheid, die de tijd neemt voor de medewerkers en vanuit een oprechte interesse de juiste vragen kan stellen. Zij is oplossingsgericht, zonder het belang van de organisatie uit het oog te verliezen. Linda begrijpt de complexiteit van retail en acteert hier ook naar. Door haar gedegen vakkennis is zij in staat om te komen tot een juridisch én persoonlijk goed advies. Ik kan een ieder de diensten van Linda van harte aanbevelen.
  Christa de Bruijn-Kruyt
  Christa de Bruijn-KruytHR manager at Conclusion Smart Retail Centre + winnaar HR Challenge 2015
 • Linda heeft hart voor het HR vak. Zij voert haar werkzaamheden zorgvuldig uit en werkt geordend. Het maken van makkelijk contact is een belangrijke competentie. Zij heeft een grote mate van integriteitsgevoel en daarnaast een goed ontwikkeld empathisch vermogen. Linda is een harde werker, kan verbinden, heeft veel geduld, is een goede begeleider als het gaat om persoonlijke problematiek van medewerkers. Zij werkt oplossingsgericht en is in die zin ook praktisch ingesteld. Linda heeft altijd een goed humeur en veel gevoel voor humor. Dat maakt dat zij zich gemakkelijk beweegt in de groep en als teamspeler kan werken. Gelet op haar opleiding en voorgaande carrière heeft zij ook gevoel voor ondernemerschap en oog voor de bedrijfseconomische aspecten van de organisatie. Linda durft zich kritisch op te stellen en levert daardoor ook in overlegsituaties een actieve bijdrage. Linda is flexibel en schakelt gemakkelijk.
  Kees Scheepsma
  Kees ScheepsmaHR Manager Spaarnelanden nv
 • In de tijd bij Bruna dat ik Linda heb meegemaakt als HR adviseur heb ik haar ervaren als een zeer prettige collega, die altijd aanspreekbaar was als zij om hulp of raad werd gevraagd. Zij was organisatiebreed geaccepteerd als iemand die wist waarover zij het had. Ik kan Linda dan ook van harte aanbevelen als je zoekt naar een betrouwbare en deskundige collega en HR adviseur.
  Hans Gelauff
  Hans GelauffAlgemeen Directeur Bruna BV
 • Mijn aanbeveling richt zich op het bewuste persoonlijke gevoel dat Linda gebruikt voor de uitoefening van haar vak. Zelf heb ik deze kwaliteit als een zeer bijzondere meerwaarde ervaren en Linda onderscheidt zich hiermee in het HRM-vak!
  Martin Van Duijn
  Martin Van DuijnManager Operations at Spaarnelanden nv
 • Linda heeft mij meerdere jaren ondersteund bij diverse HR aangelegenheden. Linda is een plezierige, enthousiaste collega en communiceert duidelijk, open en eerlijk. Daarnaast neemt Linda de verantwoordelijkheid om zaken conform afspraak correct af te handelen. Zij is betrouwbaar, integer en is altijd goed op de hoogte van zaken die binnen een afdeling/organisatie spelen. Dit in combinatie met een positieve instelling en humor maken Linda een hele fijne collega om mee samen te werken!
  Carlo Engelhard
  Carlo EngelhardManager Finance & Control at BCC
 • Twee keer heb ik het genoegen gehad om met Linda langere tijd samen te werken. De tweede keer heb ik haar ingehuurd als interim HR adviseur. Linda verbindt snel met mensen en past daardoor snel in een organisatie. Haar frisse kijk op het vak, haar eerlijkheid en senioriteit in haar vakgebied maakt dat ik haar kan aanbevelen bij organisaties om haar in te huren als senior HR adviseur.
  Corine Koops
  Corine KoopsHR Manager
 • Ik heb Linda leren kennen als een enthousiaste en vakkundige collega. We hebben samen een aantal wervingstrajecten doorlopen voor ICT medewerkers op mijn afdeling. Wat mij hier vooral van is bijgebleven is dat Linda zich goed kon verplaatsen in de ICT wereld en hierdoor een constructieve sparringpartner was bij het selectieproces. Door haar spontane karakter en gevoel voor humor verliepen gesprekken met kandidaten in een ontspannen sfeer wat de kwaliteit van de gesprekken absoluut ten goede kwam!
  Elise Hansen
  Elise HansenManager ICT & Procesbeheer Bruna BV
 • De periode dat ik met Linda heb mogen samenwerken heb ik als meer dan prettig ervaren. Linda is betrokken, loyaal, hardwerkend en zeer integer. Ze is een professionele en enthousiaste collega die meedenkt over oplossingen. Doordat ze een brede visie heeft is zij in staat snel te schakelen en kan zij problemen omzetten in oplossingen. Linda is communicatief sterk en weet mensen door haar enthousiasme en kennis op een prettige manier te overtuigen. Kortom: Linda is een hele fijne, waardevolle collega!
  Ester Verkerk
  Ester VerkerkHR Adviseur Spaarnelanden nv