Over Interim HR Adviseur Linda Beukers

linda-beukers

Linda in 9 seconden

“Ik ben interim HR adviseur met een voorliefde voor retail en horeca. Op een flexibele manier bied ik bedrijven ondersteuning op HR gebied. Graag ben ik je van dienst met mijn kennis en advies omtrent personeelsmanagement.”

Linda in 60 seconden

Na het afronden van mijn HBO opleiding Praktisch Personeelsmanagement te Utrecht (2003), heb ik gedurende 10 jaar diverse functies in het vak van HR vervuld. Het oprichten van mijn bedrijf Linda Beukers HR Advies (2014) was een logische vervolgstap in mijn professionele ontwikkeling. Tevens vind ik het passen in de veranderende wereld van werk.

Tijdens selectiegesprekken stel ik regelmatig de vraag “Hoe word je omschreven door je collega’s?” Zelf kreeg ik de volgende feedback:

Een enthousiaste persoonlijkheid met groot verantwoordelijkheids- en loyaliteitsgevoel. Legt gemakkelijk contact en gebruikt haar intuïtie bij de uitoefening van het HR vak. Is praktisch ingesteld en heeft goed zicht op klant- en bedrijfsprioriteiten. Kan uitstekend luisteren en biedt oprechte ondersteuning bij persoonlijke problematiek van medewerkers. Wordt gewaardeerd om haar humor, empatisch vermogen en sterke communicatieve vaardigheden.

Naast mijn werk ben ik samen met Alex en zijn wij de trotse ouders van een zoon. Verder geniet ik van de kleine dingen zoals een goede kop koffie, koken en gezellige avonden met vrienden en familie.

Mijn visie op HR

HR handelt, adviseert en informeert op dit gebied richting directie, management en medewerkers met het doel om het beste uit mensen te halen. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling en handel conform de P & O beroeps- en gedragscode. Hierin zijn de praktische en ethische principes, regels en opvattingen voor het HR vak vastgelegd.

CV downloaden en beschikbaarheid controleren

Wil je meer achtergrond informatie over mijn werkervaring? Download dan hier mijn CV. Wil je weten wanneer ik voor je aan de slag kan? Controleer dan hier mijn beschikbaarheid.

Dank voor het lezen!

“Volg je hart dan dansen je benen!”

Linda.